Družba Takeda v svetovnem merilu

Takeda building

Zgradba Takeda Midosuji, sedež farmacevtske družbe Takeda, Del Chuo-ku, Osaka, Japonska

Družba Takeda si kot največja farmacevtska družba na Japonskem in ena od vodilnih na svetu prizadeva izboljšati zdravje bolnikov po vsem svetu z uporabo vodilnih inovacij v medicini. Deluje v več kot 70 državah, njen položaj pa je še posebej izrazit v Aziji, Severni Ameriki, Evropi in na novih, hitro rastočih trgih, kot so Latinska Amerika, Rusija in države Skupnosti neodvisnih držav ter Kitajska. Farmacevtski izdelki družbe Takeda se tržijo v približno 100 državah sveta, vključno s partnerstvi (partnerstva za trženje).

Na svetovni ravni družba Takeda zaseda 12. mesto v prodaji zdravil na recept in 14. mesto v t. i. državah BRIC (Brazilija, Rusija, Indija in Kitajska).

V tržnem smislu družba Takeda pokriva področja zdravljenja bolezni metabolizma, gastroenteroloških, onkoloških in srčno-žilnih obolenj, obolenj osrednjega živčnega sistema, vnetij, poškodb imunskega sistema, respiratornih bolezni in bolečine.

Družba Takeda se osredotoča na ponudbo širokega nabora izdelkov in hitro rast prodaje novih izdelkov na številnih trgih ter tudi na stalen napredek na področju svojih visoko konkurenčnih zdravil v zadnjih fazah razvoja.

Najnovejše letno poročilo farmacevtske družbe Takeda je na voljo tukaj.

Ostale informacije o družbi Takeda so na voljo na spletnem mestu www.takeda.com.

Reference:
[1] Leto poročilo farmacevtske družbe Takeda za leto 2015.

 

 

Naša spletna stran uporablja Google Analytics piškotke za spremljanje uporabe spletne strani, da bi vam lahko zagotovili najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?

Brez vaše potrditve – s klikom na gumb “strinjam se” – se na vaš računalnik piškotki ne bodo naložili.

Takeda Pharma