O nas

Joining us

Takeda GmbH, Podružnica Slovenija je hčerinska družba v lasti največjega japonskega farmacevtskega podjetja, ki ima kot eno od vodilnih svetovnih podjetij v svoji panogi več kot 30 000 zaposlenih v 70 državah sveta.

Naš cilj je prizadevati si za boljše zdravje ljudi po vsem svetu skozi inovacije v medicini. Ponosni smo na našo 230-letno zgodovino, ki temelji na vrednotah »takedaizma« – to so celovitost, poštenost, iskrenost in vztrajnost.

Z doslednim uveljavljanjem teh načel in postavljanjem interesov bolnika na prvo mesto želimo ohranjati zaupanje skupnosti. Kot organizacija, za katero so vrednote in usmerjenost v stranke ključne, želimo biti aktivna farmacevtska družba, ki spada med najboljše na svetu.

Naše delovanje izpopolnjujemo predvsem na področjih, kjer potrebe po zdravljenju v velikem obsegu še niso izpolnjene, kot to na primer velja za onkologijo in gastroenterologijo. Pri vsakem od teh področij si prizadevamo za uresničitev naše »Vizije 2020«, v okviru katere želimo tudi bolnikom v Sloveniji omogočiti dostop do novih inovativnih zdravil.

Družba Takeda začenja naslednjo fazo svojega razvoja, s katerim želi na zgoraj navedenih področjih postati aktivni ponudnik specializirane nege z inovativnim pristopom. Tako želi bolnikom zagotoviti boljšo in kakovostnejšo nego ter hkrati prispevati k izboljšanju zdravja družbe na splošno.

 

Na vrh strani

Naša spletna stran uporablja Google Analytics piškotke za spremljanje uporabe spletne strani, da bi vam lahko zagotovili najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?

Brez vaše potrditve – s klikom na gumb “strinjam se” – se na vaš računalnik piškotki ne bodo naložili.

Takeda Pharma