Zaposlitev

Družba Takeda v Evropi

Partnerships

Družba Takeda se v Evropi razvija v aktivnega ponudnika zdravstvenih storitev za specialistično nego, ki s farmacevtskimi inovacijami prispeva k izboljšanju zdravstvenega stanja bolnikov. Glede na razvoj trga se zdaj osredotočamo na področja, ki izhajajo iz biotehnologije, pri čemer se upošteva najnovejši napredek v zvezi z biološkimi zdravili. Rezultat je stalna ponudba zdravil, ki izboljšujejo ali podaljšujejo življenje bolnikov. Med naša ključna področja zdravljenja spadajo gastroenterologija, onkologija in cepiva.

Poslujemo v 30 evropskih državah. Družba Takeda International AG s sedežem v Zürichu je centralni sedež za Evropo in Kanado, zagotavlja pa tudi ključne globalne funkcije, vključno z medicinskimi področji, dostopom do trga, globalnim poslovanjem in proizvodnjo oziroma dobavo. Naš oddelek za razvoj cepiv v Zürichu in naš glavni razvojni center v Londonu sta del farmacevtskega napredka na najvišji ravni. Poleg spoštovanja naših temeljnih vrednot – to so celovitost, poštenost, iskrenost in vztrajnost – si v družbi Takeda prizadevamo tudi za strateško aktivnost ter spodbujanje kulture inovativnosti in partnerstev.

Naša strast do inovacij se ne izraža le v naših sedanjih in načrtovanih izdelkih, temveč tudi na različne druge načine, s katerimi razvijamo in upravljamo delovni potencial naših zaposlenih. Iščemo posameznike, ki nam bodo pomagali iskati in ustvarjati nove načine, s katerimi bomo lahko v prakso prenesli naš glavni cilj – skrb za bolnika.

Več o možnosti zaposlitve v Evropi je na voljo tukaj.

 

Naša spletna stran uporablja Google Analytics piškotke za spremljanje uporabe spletne strani, da bi vam lahko zagotovili najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?

Brez vaše potrditve – s klikom na gumb “strinjam se” – se na vaš računalnik piškotki ne bodo naložili.

Takeda Pharma